Loading…
Attending this event?
COMING SOON!!!

Check back for more updates!

We look forward to welcoming you to the upcoming Small Business Expo!

Sign up or log in to bookmark your favorites and sync them to your phone or calendar.

Thursday, February 27
 

10:30am

Workshop & Seminar
Participate in 30-minute interactive seminars on a variety of small-business-related topics led by industry experts.


Thursday February 27, 2020 10:30am - 11:00am
Room 1

10:30am

Workshop & Seminar
Participate in 30-minute interactive seminars on a variety of small-business-related topics led by industry experts.


Thursday February 27, 2020 10:30am - 11:00am
Room 2

10:30am

Workshop & Seminar
Participate in 30-minute interactive seminars on a variety of small-business-related topics led by industry experts.


Thursday February 27, 2020 10:30am - 11:00am
Room 3

10:30am

Workshop & Seminar
Participate in 30-minute interactive seminars on a variety of small-business-related topics led by industry experts.


Thursday February 27, 2020 10:30am - 11:00am
Room 4

10:30am

Workshop & Seminar
Participate in 30-minute interactive seminars on a variety of small-business-related topics led by industry experts.


Thursday February 27, 2020 10:30am - 11:00am
Room 5

10:30am

Speed Networking Session 1
In these fast-paced and fun 45 minute speed networking sessions, you will meet one-on-one with various small business professionals.  Every three minutes the buzzer goes off and you switch tables to meet with the next person. This is a great way to network and cultivate many new business relationships in a short period of time.


Thursday February 27, 2020 10:30am - 11:15am
Speed Networking

11:15am

MAIN STAGE:
A dedicated space for presentations from the best of the best in their industry. Not something to miss!


Thursday February 27, 2020 11:15am - 12:00pm
Main Stage

11:30am

Speed Networking Session 2
In these fast-paced and fun 45 minute speed networking sessions, you will meet one-on-one with various small business professionals.  Every three minutes the buzzer goes off and you switch tables to meet with the next person. This is a great way to network and cultivate many new business relationships in a short period of time.


Thursday February 27, 2020 11:30am - 12:15pm
Speed Networking

12:15pm

Workshop & Seminar
Participate in 30-minute interactive seminars on a variety of small-business-related topics led by industry experts.


Thursday February 27, 2020 12:15pm - 12:45pm
Room 1

12:15pm

Workshop & Seminar
Participate in 30-minute interactive seminars on a variety of small-business-related topics led by industry experts.


Thursday February 27, 2020 12:15pm - 12:45pm
Room 2

12:15pm

Workshop & Seminar
Participate in 30-minute interactive seminars on a variety of small-business-related topics led by industry experts.


Thursday February 27, 2020 12:15pm - 12:45pm
Room 3

12:15pm

Workshop & Seminar
Participate in 30-minute interactive seminars on a variety of small-business-related topics led by industry experts.


Thursday February 27, 2020 12:15pm - 12:45pm
Room 4

12:15pm

Workshop & Seminar
Participate in 30-minute interactive seminars on a variety of small-business-related topics led by industry experts.


Thursday February 27, 2020 12:15pm - 12:45pm
Room 5

12:30pm

Speed Networking Session 3
In these fast-paced and fun 45 minute speed networking sessions, you will meet one-on-one with various small business professionals.  Every three minutes the buzzer goes off and you switch tables to meet with the next person. This is a great way to network and cultivate many new business relationships in a short period of time.


Thursday February 27, 2020 12:30pm - 1:15pm
Speed Networking

1:00pm

MAIN STAGE:
A dedicated space for presentations from the best of the best in their industry. Not something to miss!


Thursday February 27, 2020 1:00pm - 1:45pm
Main Stage

1:30pm

Speed Networking Session 4
In these fast-paced and fun 45 minute speed networking sessions, you will meet one-on-one with various small business professionals.  Every three minutes the buzzer goes off and you switch tables to meet with the next person. This is a great way to network and cultivate many new business relationships in a short period of time.


Thursday February 27, 2020 1:30pm - 2:15pm
Speed Networking

2:00pm

Workshop & Seminar
Participate in 30-minute interactive seminars on a variety of small-business-related topics led by industry experts.


Thursday February 27, 2020 2:00pm - 2:30pm
Room 1

2:00pm

Workshop & Seminar
Participate in 30-minute interactive seminars on a variety of small-business-related topics led by industry experts.


Thursday February 27, 2020 2:00pm - 2:30pm
Room 2

2:00pm

Workshop & Seminar
Participate in 30-minute interactive seminars on a variety of small-business-related topics led by industry experts.


Thursday February 27, 2020 2:00pm - 2:30pm
Room 3

2:00pm

Workshop & Seminar
Participate in 30-minute interactive seminars on a variety of small-business-related topics led by industry experts.


Thursday February 27, 2020 2:00pm - 2:30pm
Room 4

2:00pm

Workshop & Seminar
Participate in 30-minute interactive seminars on a variety of small-business-related topics led by industry experts.


Thursday February 27, 2020 2:00pm - 2:30pm
Room 5

2:30pm

Speed Networking Session 5
In these fast-paced and fun 45 minute speed networking sessions, you will meet one-on-one with various small business professionals.  Every three minutes the buzzer goes off and you switch tables to meet with the next person. This is a great way to network and cultivate many new business relationships in a short period of time.


Thursday February 27, 2020 2:30pm - 3:15pm
Speed Networking

2:45pm

MAIN STAGE:
A dedicated space for presentations from the best of the best in their industry. Not something to miss!


Thursday February 27, 2020 2:45pm - 3:30pm
Main Stage

3:30pm

Speed Networking Session 6
In these fast-paced and fun 45 minute speed networking sessions, you will meet one-on-one with various small business professionals.  Every three minutes the buzzer goes off and you switch tables to meet with the next person. This is a great way to network and cultivate many new business relationships in a short period of time.


Thursday February 27, 2020 3:30pm - 4:15pm
Speed Networking

3:45pm

Workshop & Seminar
Participate in 30-minute interactive seminars on a variety of small-business-related topics led by industry experts.


Thursday February 27, 2020 3:45pm - 4:15pm
Room 1

3:45pm

Workshop & Seminar
Participate in 30-minute interactive seminars on a variety of small-business-related topics led by industry experts.


Thursday February 27, 2020 3:45pm - 4:15pm
Room 2

3:45pm

Workshop & Seminar
Participate in 30-minute interactive seminars on a variety of small-business-related topics led by industry experts.


Thursday February 27, 2020 3:45pm - 4:15pm
Room 3

3:45pm

Workshop & Seminar
Participate in 30-minute interactive seminars on a variety of small-business-related topics led by industry experts.


Thursday February 27, 2020 3:45pm - 4:15pm
Room 4

3:45pm

Workshop & Seminar
Participate in 30-minute interactive seminars on a variety of small-business-related topics led by industry experts.


Thursday February 27, 2020 3:45pm - 4:15pm
Room 5

4:30pm

Networking Happy Hour
Enjoy complimentary beer during our Exclusive Happy Hour. For our VIP Attendees (Silver, Gold & Exhibitor Badge Holders) there is a special VIP Bar just for you. (Upgrades available in the Registration Area). Drinks are first come, first served. Limited availability. You must be 21+ years of age to consume alcohol.


Thursday February 27, 2020 4:30pm - 5:30pm
Dallas Market Hall - North Hall
 

Twitter Feed